Aanhanger Rijbewijs

Iedereen die in het bezit is van een autorijbewijs kan een aanhanger (E achter B) rijbewijs halen. Je hebt dit rijbewijs vaak nodig als je met een caravan, paardentrailer, aanhanger of trailer wilt gaan rijden.

Tijdens onze rijopleiding ga je samen met onze instructeur Wim de openbare weg op. Hij leert je veilig met de aanhanger door het verkeer te bewegen. Ook leer je veilig achteruit te rijden, achteruit te draaien, aan- en af te koppelen en de kentekenpapieren van zowel de auto als de aanhanger te lezen.

De rijopleiding wordt afgesloten met een CBR examen. Aan het begin van het examen zal de examinator je enkele vragen stellen over de kentekenpapieren en wil hij zien of je goed kunt aankoppelen. Na een rit van ca. 35 minuten koppel je de aanhanger weer af en krijg je de uitslag.

Een impressie van het examen zie je in het volgende filmpje.

Tarieven

Of je voor je rijopleiding nu kiest voor een pakketopleiding of losse lessen, je krijgt altijd waar voor je geld. Betaling geschiedt voorafgaand aan iedere rijles. Deze kan contant, per bank of per tikkie betaald worden. Liever een factuur? Geen probleem!

Klik hier voor meer info over onze tarieven.

Inschrijven

Wil je je graag inschrijven voor deze rijopleiding of toch eerst wat meer informatie? Ga dan naar ons contactformulier, of stuur ons een bericht op autorijschoolcoremans@hotmail.com